Kriebelt het om (opnieuw) te starten met hardlopen of wil je gewoon ontdekken of het iets voor je is? Sluit je aan bij de opstapgroep van de HoogeZandloperS dit voorjaar en ontdek de runner in jou! Ervaring is niet vereist.

Iets voor jou?

Meld je dan snel aan en zet die eerste stap naar een actiever leven!

 

De opstapcursus (start: donderdag 4 april 2024; einde: donderdag 27 juni 2024)

Onder deskundige begeleiding van een enthousiaste, gediplomeerde trainer werk je aan het opbouwen van conditie en leer je je looptechniek te verbeteren. Zo houd je het gemakkelijk vol om op een verantwoorde manier te trainen. De gezelligheid van het lopen met gelijkgestemden doet de rest! Vervolgens kun je in 10 lessen 5 km zonder tussenstop hardlopen. Dit toetsen we door op zaterdag 29 juni 2024 aan de Stadsloop in Appingedam deel te nemen (inschrijfkosten zijn niet inbegrepen).

 

Kosten

De kosten voor de opstapcursus bedragen € 20,-.

Dit wordt op 4 april 2024 van jouw rekening geïncasseerd. Het inschrijfgeld van de afsluitende 5 km loop zit niet bij de cursus inbegrepen.

 

Meedoenfonds

HoogeZandloperS is als aanbieder aangesloten bij het Meedoenfonds.                                      

Kijk op meedoenmiddengroningen.nl of je in aanmerking komt voor een bijdrage hieruit.

 

Groepsgrootte en aanmelden

De beginnersgroep heeft een maximale groepsgrootte van 20 personen.

Je kunt jezelf aanmelden via onderstaand formulier.

 

Trainingslocatie

Alle trainingen vinden plaats in en rondom het Gorechtpark te Hoogezand. We verzamelen op de parkeerplaats aan de Troelstralaan.

 

Na de opstapgroep

Na de opstartcursus kun je lid worden en meedoen met de reguliere trainingen. Je krijgt dan een eenmalige korting van € 20,-. We trainen iedere dinsdag- en donderdagavond in verschillende (tempo)groepen. Van toewerken naar 10 km hardlopen tot prestatiegerichte wedstrijdlopers, alles is mogelijk. Je loopt op je eigen tempo en bepaalt zelf in welke groep je traint. Zo behoud je je conditie én blijf je onder begeleiding (met een hoop gezelligheid om je heen) in beweging!

 

Ja, ik doe mee met de opstapcursus voorjaar 2024!