Baantraining SV Veendam 

Op donderdag 1 juni organiseerde Gezinus voor ons een baantraining bij SV Veendam, onder leiding van trainer Leo. De training werd druk bezocht en iedereen heeft het enorm leuk gehad!

Gezinus, bedankt voor de organisatie en Elisa, bedankt voor de foto’s!


Nieuwjaarsreceptie 2023

Op dinsdag 3 januari hebben we na de training het nieuwe jaar ingeluid met koffie, thee, chocola en natuurlijk Vegters rolletjes met slagroom.


Afsluitende 5 kilometer opstartcursus najaar 2022

Op zondag 18 december hebben de najaar opstarters na 10 weken intensief trainen met trainer Martin Gibcus de 5 kilometer testloop in Peize volbracht. Vooraf waren ze erg zenuwachtig; ik moet niet vergeten om rustig te beginnen, ik moet me niet laten meesleuren door de massa, en oh jee, wat moet ik aan?!

Na afloop liepen de emoties op, die hebben ze verwerkt bij van der Valk in Hoogkerk met een lekker broodje.


Bezoek Sinterklaas en Pieten 2022

Op donderdag 1 december mochten wij na de training Sinterklaas en twee Pieten ontvangen. Onder het genot van een kopje koffie of thee deed Sinterklaas een boekje open over het afgelopen jaar. Na afloop kreeg iedereen een chocoladeletter mee naar huis. 


Jubileumfeest 12,5-jarig bestaan als vereniging

Op 1 oktober 2022 vierden wij ons 12,5-jarig bestaan als vereniging. Dit deden wij bij Ecomotion in Kolham. We werden ontvangen met een taartje en een kop koffie of thee en daarna gingen we lekker barbecuen. Aansluitend aan de bbq hebben we een pubquiz gespeeld, maar daarna moesten toch echt de voetjes van de vloer! 


7 kilometer van Martenshoek 2022

Op zondag 25 september deden wij met 4 teams mee aan de 7 kilometer van Martenshoek. Het was prachtig weer en er zijn goede prestaties behaald!


Run van Winschoten 2022

Op zaterdag 10 september 2022 hebben we met het estafetteteam HoogeZandloperS / Klooster Reizen deelgenomen aan de Run van Winschoten. Daarnaast stonden Renze en Mariël aan de start voor de 50 km solo (!).

Met veel bewolking en temperaturen van rond de 20 graden Celsius was het ideaal loopweer. Dit bleek ook wel uit de tijden die er gelopen werden; er zijn diverse PR's gesneuveld. Proficiat iedereen!

Buiten dat was het een erg gezellige dag en heeft onze eigen 'Run Commissie' alles zeer goed georganiseerd. Bedankt daarvoor!


Examen looptrainer niveau 3 Susanne 

Op zaterdag 7 mei deed Susanne in Hoogeveen examen voor haar gevolgde cursus looptrainer niveau 3. Behalve een diploma kreeg ze van de HoogeZandloperS ook nog een etagere vol lekkers (met beschilderd logo door Erna)! 


Lentekriebelstraining - 12-04-2022

Weer trainen in het Gorechtpark staat voor... LENTE!

Wij lopers zijn dan net zo blij als de koeien die voor het eerst weer de wei in mogen. Daarom hebben we op dinsdag 12 april 2022 een heuse 'Lentekriebels' training georganiseerd. Een training om met heel veel lopers samen het nieuwe voorjaar in te loeien... eh, luiden!

Deze avond werd opgeluisterd met diverse onderdelen zoals: ronde vijver 500 meter, 1 minuut touwtje springen, pionnen brengen en halen, opdrukken, planken, spijkerpoepen en een kwis over het reilen in zeilen binnen onze vereniging. Verder werd er getrakteerd op versnaperingen en drinken.


Loop-fietsmarathon Blauwestad deel 5 - 13-03-2022

Op zondag 13 maart hebben Arjan en Richard al weer de 5e editie van de loop-fiets marathon georganiseerd in de Blauwestad. Het weer was super en er is goed gepresteerd! 


Halve van Haren - 05-03-2022

Met de zon hoog aan de hemel en het kwik op +4 klonk vandaag eindelijk weer het startschot van de Halve van Haren. 

Tussen alle deelnemers liepen zes HoogeZandloperS: Annet, Antoinette, Jos, Martin O., Raymond en Renze. De sfeer op het altijd schitterende parcours was opperbest en er zijn goede tijden gelopen.

Gefeliciteerd allen met jullie prestatie!!


Run van Winschoten - 11-09-2021

Wat was het fijn om weer eens een loopevenement te hebben! Bij velen was er gezonde wedstrijdspanning vooraf. Hoe lang duurt het nog voordat ik moet lopen? Zal ik nog even naar de wc, of toch niet? Heerlijk allemaal, we hebben het gemist.

Hoewel het heerlijk loopweer leek, was het toch warmer en benauwder dan gedacht. Desondanks werden er door iedereen prima tijden gelopen. We kunnen samen terugkijken op een sportieve, maar zeker ook gezellige dag!

 


HoogeZandloperS lopen zelfstandig de 7 km van Martenshoek - 27-09-2020

De 7 kilometer van Martenshoek, het is toch wel een beetje onze jaarlijkse thuiswedstrijd. Op eigen initiatief hebben Arjan, Richard en Anita deze loop op kleine schaal georganiseerd. En hoe! Prachtig loopweer en alleen maar blije gezichten. Er kan al zoveel niet in deze tijd, des te meer worden dit soort momenten gekoesterd. Bedankt voor de goede organisatie!

 


🎉🎉Partytraining!🎉🎉 08-09-2020

We vierden verjaardagen en hebben de leden die 25 (!) jaar lid zijn in het zonnetje gezet. En de grootste verrassing? Rita is tot erelid van de vereniging benoemd!


Foto's gemaakt tijdens de training van 16-7-2020

Tijdens de training van 16 juli heeft Martin een reeks foto's gemaakt. Deze zijn hier te bekijken: 

https://myalbum.com/album/495LHwccamNj

 

 


Midwintermarathon Apeldoorn 2-2-2020


Elisaloop 22 september 2019


Training 9 mei 2019


Jaarlijks etentje 06-02-2019


7 km van Martenshoek 30-09-2018


Opstartcursus 2017


Training bij het Adriaan Tripsbos


Blotevoetentraining bij HSC