Wil jij het hardlopen (weer) oppakken, of gewoon ontdekken of hardlopen iets voor je is? Sluit je aan bij de opstapgroep van de HoogeZandloperS. Je hebt geen ervaring met hardlopen nodig! Iets voor jou? Meld je dan aan!

 

De opstapcursus (start donderdag 6 april 2023)

Onder deskundige begeleiding van een enthousiaste gediplomeerde trainer werk je aan het opbouwen van conditie en leer je je looptechniek te verbeteren. Zo houd je het gemakkelijk vol om op een verantwoorde manier te trainen. De gezelligheid van het lopen met gelijkgestemden doet de rest! Vervolgens kun je binnen 10 weken 5 km zonder tussenstop hardlopen. Dit doen we door aan een nader te bepalen loopevenement deel te nemen.

 

Kosten

De kosten voor de opstapcursus bedragen € 20,-.

Dit wordt op 6 april 2023 van je rekening geïncasseerd. Het eventuele inschrijfgeld van de afsluitende 5 km loop zit niet bij de cursus inbegrepen.

 

Meedoenfonds

HoogeZandloperS is als aanbieder aangesloten bij het Meedoenfonds.                                      

Kijk op meedoenmiddengroningen.nl of je in aanmerking komt voor een bijdrage hieruit.

 

Groepsgrootte en aanmelden

De beginnersgroep heeft een maximale groepsgrootte van 20 personen.

Je kunt jezelf aanmelden via onderstaand formulier.

 

Trainingslocatie

Alle trainingen vinden plaats in het Gorechtpark te Hoogezand. We verzamelen op de parkeerplaats aan de Troelstralaan.

 

Na de opstapgroep

Na de opstartcursus kun je lid worden en meedoen met de reguliere trainingen. Je krijgt dan een eenmalige korting van € 20,-. We trainen iedere dinsdag- en donderdagavond in verschillende (tempo)groepen. Van toewerken naar 10 km hardlopen tot prestatiegerichte wedstrijdlopers. Je loopt op je eigen tempo en bepaalt zelf in welke groep je traint. Zo behoud je je conditie én blijf je onder begeleiding en met een hoop gezelligheid om je heen in beweging!

 

Ja, ik doe mee met de opstartcursus!