Wil jij het hardlopen (weer) oppakken, of gewoon ontdekken of hardlopen iets voor je is? Sluit je aan bij de opstapgroep van de HoogeZandloperS. Het is niet nodig om ervaring met het hardlopen te hebben.

Iets voor jou? Meld je dan aan!

 

De opstapcursus (start: donderdag 19 oktober 2023; einde: 21 december 2023)

Onder deskundige begeleiding van een enthousiaste, gediplomeerde trainer werk je aan het opbouwen van conditie en leer je je looptechniek te verbeteren. Zo houd je het gemakkelijk vol om op een verantwoorde manier te trainen. De gezelligheid van het lopen met gelijkgestemden doet de rest! Vervolgens kun je in 10 lessen 5 km zonder tussenstop hardlopen. Dit toetsen we door op 30 december 2023 aan de Oudejaarsloop in Blijham deel te nemen (deze kosten zijn niet inbegrepen).

 

Kosten

De kosten voor de opstapcursus bedragen € 20,-.

Dit wordt op 19 oktober 2023 van je rekening geïncasseerd. Het inschrijfgeld van de afsluitende 5 km loop zit niet bij de cursus inbegrepen.

 

Meedoenfonds

HoogeZandloperS is als aanbieder aangesloten bij het Meedoenfonds.                                      

Kijk op meedoenmiddengroningen.nl of je in aanmerking komt voor een bijdrage hieruit.

 

Groepsgrootte en aanmelden

De beginnersgroep heeft een maximale groepsgrootte van 20 personen.

Je kunt jezelf aanmelden via onderstaand formulier.

 

Trainingslocatie

Alle trainingen vinden plaats rondom Sportcentrum de Kalkwijck, NIeuweweg 8 te Hoogezand. We verzamelen binnen bij Sportcentrum de Kalkwijck, onder de grote gele trap.

 

Na de opstapgroep

Na de opstartcursus kun je lid worden en meedoen met de reguliere trainingen. Je krijgt dan een eenmalige korting van € 20,-. We trainen iedere dinsdag- en donderdagavond in verschillende (tempo)groepen. Van toewerken naar 10 km hardlopen tot prestatiegerichte wedstrijdlopers, alles is mogelijk. Je loopt op je eigen tempo en bepaalt zelf in welke groep je traint. Zo behoud je je conditie én blijf je onder begeleiding (met een hoop gezelligheid om je heen) in beweging!

 

Ja, ik doe mee met de opstapcursus!